Līdz 30% atlaide
RIPOSO matračiem
Līdz akcijas beigām ir palikušas:...

Imagem

Segas

FILTRS
-20%
JAUNUMS !
Ripos sega Organic
JAUNUMS!  RIPOSO Organic sega    Tiem, kas meklē dabiskumu, vieglumu un izturību, mēs piedāvājam jums iegādāties RIPOSO Organiskā antialerģiskā sega! Audums ir izgatavots no organiskās kokvilnas, padarot segu izturīgu, uzticamu un ļoti elpojošu. Minimālistiskais stepēšanas dizains ne tikai piešķir segai šarmu, bet arī nodrošina pildījuma integritāti, tāpēc sega saglabājas kā jauna pat ilgu laiku. Iekšējais pildījums ir izgatavots no mikrošķiedras, kas ir ļoti pūkaina, mīksta, mitrumu aizturoša, noturīga pret smakām un traipiem un piemērota alerģiskiem cilvēkiem. Ievērojiet pastāvīgu higiēnu. Segu var maz..
36.80€ 46.00€ Bez nodokļa: 36.80€
-20%
Organic Baby segas un spilvena komplekts mazuļiem 50x30/100x135 cm
   ORGANIC BABY SEGAS UN SPILVENA KOMPLEKTS    Segu un spilvenu audums piepildets organic kokvilna kurš elpo, tāpēc sega ir pūkaina, un berniem dod patīkamu siltuma sajūtu. Audums ir antibakteriālas īpašības, tas palīdz mazuļa organismam atjaunoties, un ir nomierinoša iedarbība. Attiecībā uz visiem šiem īpašumiem, no rīta mazuļi būs iecirtīgi, vairāk enerģiski un atpūtušies. „Organic kokvilna “ ir ieteicama berniem kas cieš no alerģijām. ORGANIC kokvilnas īpašības un priekšrocības ORGANIC kokvilna - audzējama tūkstošiem gadu šķiedras, kas padara nakts miegu saldu. ORGANIC kokvilna ļaus jūsu ādai elpot un jums justies mājīgi un ērti. ORGANIC kokvilnas audums ir izt..
27.20€ 34.00€ Bez nodokļa: 27.20€
-20%
RIPOSO sega Aloe Vera
    RIPOSO sega audums ir impregnēts ar alvejas ekstraktiem. Atsvaidzina un mitrina ādu. Stiprina organisma pretestību pret dažādiem negatīvajiem ārējiem faktoriem, tādiem kā infekcijas un stress. Pozitīvi iedarbojas uz cilvēka imūnsistēmu, uzlabo Jūsu pašsajūtu. Sevišķi gaisa caurlaidīgs, mīksts un ērts. Virsmas audums: 100% mikrošķiedras ar alvejas (Aloe Vera) ekstraktu. Pildījums: 100% silikona poliestera šķiedra 300g/m2. Viegli aprūpējams — var mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā. Produkts ir sertificēts atbilstoši Oeko-Tex® Standart 100 kvalitātes prasībām.     IZMĒRI: 140x200 cm. 200x200 cm. 200..
24.80€ 31.00€ Bez nodokļa: 24.80€
-20%
RIPOSO sega DREAM
   Atsvaidzina un mitrina ādu. Stiprina organisma pretestību pret dažādiem negatīvajiem ārējiem faktoriem, tādiem kā infekcijas un stress. Pozitīvi iedarbojas uz cilvēka imūnsistēmu, uzlabo Jūsu pašsajūtu. Sevišķi gaisa caurlaidīgs, mīksts un ērts. Var būt mazgājama ar mašīnu lidz 40° C temperatūrai. Virsmas audums: 100 % mikrošķiedras. Pildījums: 100% silikona poliestera šķiedra 200g/m2. Produkts ir sertificēts atbilstoši Oeko-Tex® Standart 100 kvalitātes prasībām.   IZMĒRI: 140x200 cm. 200x200 cm. 200x220 cm.    ..
23.20€ 29.00€ Bez nodokļa: 23.20€
-20%
Sega no lina šķiedru
 JAUNUMS! Unikāls Lietuvas produkts; Dabas lina un kokvilnas pildījums; Dabas kokvilnas un TENCEL augšējais audums; Linšķiedras ir elpojošas, ātri uzsūc un iztvaiko mitrumu; Piemērots cilvēkiem kas nosliece alerģijai Izmantot ķīmisko tīrīšanu higiēniskai segu apkopei.    Gultas veļa no lina ir higiēniska. Guļot šajā mīkstināta lina gultas veļā Jūs nesvīdīsiet, tas neizraisa alerģijas, tāpēc jutīsieties enerģiski un gatavi jaunai dienai. Linu šķiedras ātri izmirkst un izžūst, tādēļ vēsā naktī audums silda, bet karstā pusdienas laikā atvēsina ķermeni, ieteicama pacientiem ilgi pie gultas, jo tas atdziest ādu, uzsūc mitrumu un..
48.80€ 61.00€ Bez nodokļa: 48.80€
-20%
Aitas vilnas sega
Dabiskā aitas vilnas sega paredzēta saldam un veselīgam miegam Dabiskās aitas vilnas sega ir paredzēta saldam un veselīgam miegam. Superwash vilnas segas ir izgatavotas no Lietuvas dabīgās aitu vilnas šķiedras. Segas virsaudums ir izgatavots no augstas kvalitātes Percal kokvilnas, kas ir īpaši maiga un patīkama. Šīs segas rada dabisku un drošu miega vidi.    SEGAS AR MAZGĀTU AITAS VILNU EKSKLUSĪVAS ĪPAŠĪBAS Segas ar aitas vilnu radīs veselīgu, dabisku un drošu miega vidi. Vilna ir higiēniska - tā dabiskā veidā novērš baktēriju vairošanos. Lieliski absorbē mitrumu un iztvaiko, uztur optimālu ķermeņa temperatūr..
56.80€ 71.00€ Bez nodokļa: 56.80€
-20%
0.00€
Kamieļu vilnas sega
Segas no kamieļvilnas ir vieglākās un siltākās no visām vilnas segām. Hipoalerģiskas un ideāli noder aukstākajā gada laikā.   Virsējais audums - 100% kokvilna, satīns. Kamieļvilna lieliski noņem statisko spriegumu un nepiesaista putekļus. Tādēļ rekomendējam iegādāties kamieļvilna segu tieši tiem, kuriem ir alerģiska reakcija.   Miega laikā ar kamieļvilna segu Jūs jusities komfortiški un ērti: Sega ir viegla - tādel ka kamieļvilna ir vieglāka ne kā aitas. Mīksts un ērts. Gaisa caurlaidīgs. Var izmantot cauru gadu.  Izmantot ķīmisko tīrīšanu higiēniskai segu apkopei.   SASTĀVS: 100% kokvilna PILDVIELA SASTĀVS: kamieļvilnas 400 g/m2 ..
93.60€ 117.00€ Bez nodokļa: 93.60€
Rāda no 1 līdz 7 kopā 7 (Kopā lapu - 1)