JAUNUMS !
-50%
Katls - slāpētājs Kilauea, 2,5L

Katls - slāpētājs Kilauea, 2,5L

Modelis: 149648
32.50€ 65.00€ Bez nodokļa: 32.50€
32.50€
Piegāde: 2-3d.d.

Ēdiena gatavošana sākas arī ar katliem, tāpēc izvēlēties piemērotu ir ļoti svarīgi!

Plyšināts katls - KILAUEA - lielisks palīgs ēdiena gatavošanā!

 

KĀPĒC TĒRAUDS?

Tas ir izturīgs un ilgmūžīgs metāls. Katli un pannas, kuru sastāvā ir tērauds, izceļas ar stabilitāti, jo tie ir smagāki. Tērauds ir augsti vērtējams dēļ tā, ka tas saglabā karstumu, tāpēc tas lieliski der traukiem, kuros ēdiens gatavojams ilgāku laiku. 

 

KĀPĒC EMĀLS?

Spīdīgs emaljas slānis aizsargā tēraudu no ķīmisko vielu iedarbības. Emalja ir ne tikai izturīga, bet arī ātri nodod siltumu. Turklāt tā ir ļoti gluda un vienmērīga, tāpēc to ir viegli tīrīt. Tas nepieļauj smaržu uzsūkšanos. 100% pārstrādājams, tāpēc tas nav kaitīgs videi. Izturīgs. Noturīgs pret skrāpējumiem. Viegli tīrāms. Neaizdegas.

 

ĪPAŠĪBAS:

  • Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda.
  • Iekšpuse pārklāta ar divslāņu emaljas pārklājumu.
  • Arī ar nelipīgu pārklājumu, tāpēc lieliski piemērots parastām cepšanas vajadzībām, piemēram, olām vai zivīm.
  • Gatavojiet ēdienu bez taukiem vai pievienojiet dažas eļļas pilienus un ēdiet veselīgāk.
  • Trauku tīrīšana ir ārkārtīgi viegla un ātra.
  • Īpaši izturīga pret skrāpējumiem.
  • Piēmērota visu veidu plītīm, ieskaitot indukcijas plītis.
  • Izgatavots bez PFOA, tāpēc kaitīgas vielas nenonāk organismā.
  • Tilpums: 24 cm - 2,5L.
  • Rokturi izgatavoti no bakelīta.
  • Ražots Spānijā.                                                                         

 

Imagem

PFOA* - perfluoroktānskābe ir ļoti kaitīga un izturīga ķīmiska viela, kura nesašķeļas dabā, uzkrājas augsnē, dzīvnieku un cilvēku organismos.

 

KĀ SAGATAVOT TRAUKUS IZMANTOŠANAI:

Vēlētos nodrošināt trauku pienācīgu kalpošanu un pēc iespējas garāku to priekšrocību izmantošanu, vispirms sagatavojiet to lietošanai un pēc tam izmantojot to, ievērojiet šos ieteikumus:

  • Izpakoto trauku nomazgājiet un nosausiniet.
  • Trauka virsmu iesmērējiet ar pilīti eļļas un atstājiet uz nakti.
  • Gatavojot ēdienu, noregulējiet mazu vai vidēju karstumu. NEPĀRKARSĒJIET TARUKU!

 

 

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.

    Slikts           Labs