Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Jūsu profils ir veiksmīgi izveidots!
Apsveicam! Jūsu profils ir veiksmīgi izveidots.
Tagad Jūs varat izmantot papildu iespējas: apskatīt pirkumu vēsturi, rēķinus, mainīt profila informāciju u.t.t.
Ja Jums rodas jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.
Apstiprinājuma vēstule tika nosūtīta uz Jūsu norādīto e-pastu.
Profils
Jūs veiksmīgi esat izgājis(-usi) no sava profila.
Jūsu iepirkuma grozs ir saglabāts un tiks atjaunots nākamajā pieslēgšanās reizē.
Stewpan ar vāku taisnstūra forma, 24 cm 243
Ēdienu gatavošana sākas ar katliem, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo!
LĪDZEKĻI:
- Ietilpība: 24 cm – 5,2 l.
- Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija.
- Grunts ir biezs - tas palīdz nodrošināt vienmērīgu sildīšanu, neļauj ēdienam ātri atdzist.
- Pateicoties labam un ātram siltuma sadalījumam šajā katlā, ir iespējams sautēt ēdienu.
- Katls ir garāks, tāpēc tajā iederēsies vairāk produktu.
- Netīrumi un mikroorganismi neuzkrājas uz virsmas.
- Izturīgs pret ķimikālijām, neuzsūc smakas.
- Noslēgts stikla vāks.
- Tīrīšana ir ļoti vienkārša un ātra.
- Ļoti izturīgs pret skrāpējumiem.
- Piemērots visu veidu krāsnīm, ieskaitot indukcijas.
- Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.
*PFOA - perfluoroktānskābe, ļoti kaitīga un ilgtspējīga ķīmiskā viela, kas dabā nesadalās, uzkrājas augsnē, dzīvnieku un cilvēku organismos. PFOA ir sintētisks kancerogēns, kas var izraisīt dažādas slimības.
KĀ SAGATAVOT TRAUKUS IZMANTOŠANAI:
Vēlētos nodrošināt trauku pienācīgu kalpošanu un pēc iespējas garāku to priekšrocību izmantošanu, vispirms sagatavojiet to lietošanai un pēc tam izmantojot to, ievērojiet šos ieteikumus:
- Izpakoto trauku nomazgājiet un nosausiniet.
- Trauka virsmu iesmērējiet ar pilīti eļļas un atstājiet uz nakti.
- Gatavojot ēdienu, noregulējiet mazu vai vidēju karstumu. NEPĀRKARSĒJIET TARUKU!
- Noņemot rokturi līdz 250 °C temperatūrā.