Līdz 30% atlaide
RIPOSO matračiem
Līdz akcijas beigām ir palikušas:...
-30%
Katls ar vāku un salokāmiem rokturiem

Katls ar vāku un salokāmiem rokturiem

Modelis: Katls ar vāku un salokāmiem rokturiem
29.40€ 42.00€ Bez nodokļa: 29.40€
12.60€
Piegāde: 2-3 d.d.

Ēdienu gatavošana sākas ar katliem, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo!

Īpaši augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda katls ar vāku - lielisks palīgs pārtikas ražošanā!

 

 

KĀPĒC TĒRAUDS?

Tas ir izturīgs un ilgmūžīgs metāls. Katli un pannas, kuru sastāvā ir tērauds, izceļas ar stabilitāti, jo tie ir smagāki. Tērauds ir augsti vērtējams dēļ tā, ka tas saglabā karstumu, tāpēc tas lieliski der traukiem, kuros ēdiens gatavojams ilgāku laiku. 

 

LĪDZEKĻI:

  • Ietilpība: katla ietilpība ar diametru 16 cm - 1,6 L. Katla ietilpība ar diametru 18 cm - 2,3 L. Katla ietilpība ar diametru 20 cm - 3,2 L. Katla ietilpība ar diametru 22 cm - 4,2 L. Katla ietilpība ar diametru 24 cm - 5,5 L.
  • Grunts ir biezs - tas palīdz nodrošināt vienmērīgu sildīšanu, neļauj ēdienam ātri atdzist.
  • Katla sienas ir ļoti plānas - 0,6 mm
  • Netīrumi un mikroorganismi neuzkrājas uz virsmas.
  • Izturīgs pret ķimikālijām, neuzsūc smakas.
  • Ērti, nesildoši un atlokāmi rokturi.
  • Aizpilda kopā ar vāku.
  • Tīrīšana ir ļoti vienkārša un ātra.
  • Bez PFOA*, tātad nekādas kaitīgas vielas tavā organismā ar pārtiku neiekļūst.
  • Ļoti izturīgs pret skrāpējumiem.
  • Piemērots visu veidu krāsnīm, ieskaitot indukcijas.
  • Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

 

Imagem  Imagem 

  *PFOA - perfluoroktānskābe, ļoti kaitīga un ilgtspējīga ķīmiskā viela, kas dabā nesadalās, uzkrājas augsnē, dzīvnieku un cilvēku organismos. PFOA ir sintētisks kancerogēns, kas var izraisīt dažādas slimības. 

 

KĀ SAGATAVOT TRAUKUS IZMANTOŠANAI:

Vēlētos nodrošināt trauku pienācīgu kalpošanu un pēc iespējas garāku to priekšrocību izmantošanu, vispirms sagatavojiet to lietošanai un pēc tam izmantojot to, ievērojiet šos ieteikumus:

  • Izpakoto trauku nomazgājiet un nosausiniet.
  • Trauka virsmu iesmērējiet ar pilīti eļļas un atstājiet uz nakti.
  • Gatavojot ēdienu, noregulējiet mazu vai vidēju karstumu. NEPĀRKARSĒJIET TARUKU!
  • Noņemot rokturi līdz 250 °C temperatūrā. 

 


 

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.

    Slikts           Labs